Rendező, látványtervező, grafikus

 

2002-ben szerzett diplomát a Magyar Képzőművészeti Egyetem látványtervező szakán. Azóta dolgozik hazai és külföldi produkciókban a film, színház, televízió, és a belsőépítészet különböző területein mint látványtervező és díszlet-jelmeztervező.

Eredetileg látványtervezőként ismerte meg a szakma, aki a magyar színházak mellett nemzetközi filmek vizuális koncepcióiért is felelt, melyek közül kiemelkedik a hazánkban forgatott Ridley Scott produkciója a The Company c. sorozat, melynek művészeti teamje számos neves díjat söpört be a látványért. Színházi-és filmes projektjei mellett a Recirquel újcirkusz-társulat világszínvonalú produkcióiban láthattuk munkáit, nemrégiben a Fina világbajnokság zárógálájának grandiózus showjában, mely a Csodaszarvas legendáját mesélte el.

Rendezőként a Karinthy Színház Tortúra című, máig nagy sikerrel futó előadásával robbant be a hazai színházi világba, melynek nem csak rendezéséért, hanem látványáért és szövegéért is felelt. Az általa írt és látványtervezett mesejátékai a Noir Színház égisze alatt ma is óriási sikerrel futnak az ország különböző színpadain. Londonban töltött évei alatt az ottani szakma elismerését is kivívta.

A 2021-es Állami Augusztus 20-i Tűzijáték koncepciója és művészeti rendezése is az ő nevéhez fűződik, melyet az Antenna Hungária felkérésére a Budapest Playhouse égisze alatt készített.

  • facebook-square
  • youtube-square

© 2015 IVANYIDESIGN.COM ALL RESERVED.